Informatie omtrent verzendingen feestdagen

Informatie omtrent verzendingen feestdagen

Beste klant.


In verband met de huidige ontwikkeling omtrent het coronavirus en de maatregelingen die de regering heeft genomen is het voor ons niet mogelijk onze gebruikelijke leveringstermijnen te garanderen. We proberen uw bestelling zo spoedig mogelijk te verwerken en te verzenden, maar we zijn hier uiteraard ook afhankelijk van de bezorgdiensten.

Daarnaast staan de feestdagen voor de deur. Tijdens deze periode zullen we geen pakketten verzenden. De laatste dag dat wij pakketten verzenden is maandag 21 december tot 13:00 uur. We doen ons best om de bestelling die na deze datum binnenkomen op maandag 4 januari te verzenden.

Wij vragen uw begrip voor deze situatie.

Alvast fijne feestdagen gewenst.

Team Zilenz

Share this post