Een ecologisch geluidabsorberend, thermisch- en akoestisch isolerend materiaal.

Polyesterwol is een product dat is vervaardigd uit gerecyclede PET-flessen en wordt steeds vaker gebruikt als alternatief op steen- of glaswol. Naast de uitstekende absorberende en isolerende eigenschappen van dit materiaal, is het polyesterwol geclassificeerd met brandklasse B en levert het materiaal geen irritatie op aan huid en ogen.

Het polyesterwol is uitermate geschikt voor het gebruik in openbare ruimten vanwege de heldere witte kleur en de juiste brandclassificering. Met een NRC (Noise Reduction Coefficient) tussen de 0,75 en 0,95 maakt u altijd een goede keuze voor alle frequentiegebieden. Naast de absorberende mogelijkheden die het polyesterwol biedt, is het materiaal ook perfect te gebruiken achter bijvoorbeeld een spouwmuur ter thermische isolatie.

Heeft u specifieke vragen over welke toepassingen er mogelijk zijn met dit materiaal? Dan kunt u contact met ons opnemen middels bovenstaand telefoon nummer of door een contactformulier in te vullen. Wij doen ons uiterste best u zo snel mogelijk van een passend antwoord te voorzien.

Filter
You've just added this product to the cart: