Absorptieschuim tegen galm

Ervaart u galm? Gebruik dan één van de geluidsabsorberende schuimsoorten!

Onze geluidsabsorberende producten zorgen er voor dat het geluid niet gereflecteerd, maar juist geabsorbeerd wordt. Hierdoor zal de akoestiek in de ruimte verbeteren. Weet u niet precies welke producten geschikt zijn voor uw situatie? Kijkt u dan eens bij onze toepassingen om bijvoorbeeld te bepalen welke materialen u nodig heeft om de akoestiek in een studio te verbeteren of om de akoestiek in een huiskamer, kantoor etc te verbeteren.

Producten zoals noppenschuim, piramideschuim, polyesterwol & melamine worden voor allerlei toepassingen gebruikt waarbij akoestiek, het dempen van geluid of het tegengaan van galm een belangrijke rol speelt. Alle schuimsoorten absorberen “midden- tot hoog frequent geluid”, bijvoorbeeld spraakgeluid. Het polyesterwol van 40kg/m³ is de enige schuimsoort die óók laag frequente tonen absorbeert en zodoende het beste geschikt is voor ruimtes waar multimedia aanwezig is (televisie, muziekinstallatie, etc)

Hoewel onderstaande schuimen het geluid dempen en hinderlijke reflecties te absorberen, zijn deze niet bedoeld om het geluid te isoleren.

Filter

Toont alle 11 resultaten

Dit product is toegevoegd aan de winkelwagen: