Rockwool 810 Leidingisolatie

ROCKWOOL 810 is een concentrisch gewikkelde steenwol pijpschaal bekleed met een glasvezelversterkte aluminiumfolie, voorzien van een zelfklevende overlap voor sluiting. Door deze overlap en de aangebrachte zaagsnede is ROCKWOOL 810 snel en gemakkelijk te monteren.

Deze steenwol pijpschaal is geschikt als thermische en akoestische isolatie van verwarmingsleidingen en sanitaire leidingen, warmte- en geluidsisolatie in één dus. ROCKWOOL 810 is gemaakt van onbrandbaar steenwol.

De ROCKWOOL 810 steenwol isolatieschalen zijn verkrijgbaar in verschillende typen

Type 1 – schaaldikte 25mm
Type 2 – schaaldikte 30mm
Type 3 – schaaldikte 40mm
Type 4 – schaaldikte 50mm

BOCHTEN EN Y-STUKKEN OP AANVRAAG!!

Rockwool 810 Leidingisolatie

Rockwool Buisisolatie: Houd Warmte en Geluid op Afstand!

Behoud een Comfortabele Temperatuur

Met Rockwool buisisolatie houd je jouw huis aangenaam warm, zelfs tijdens de koudste winterdagen. Deze hoogwaardige isolatiemateriaal is speciaal ontworpen om warmteverlies te voorkomen en energie-efficiëntie te verbeteren. Dankzij de uitstekende thermische isolatie-eigenschappen van Rockwool buisisolatie wordt warmte vastgehouden in de leidingen, waardoor je kunt genieten van een constante en comfortabele temperatuur in elke kamer van je huis. Bespaar op je energierekeningen en verhoog het comfortniveau met Rockwool buisisolatie!

Belangrijkste kenmerken:

  • Voorkomt warmteverlies en verbetert energie-efficiëntie.
  • Houdt een constante en comfortabele temperatuur in huis.
  • Bespaart energie en verlaagt je energierekeningen.

Verminder Geluidsoverdracht

Wil je genieten van een rustige en vredige omgeving in je huis? Rockwool buisisolatie biedt de oplossing! Deze hoogwaardige isolatiemateriaal heeft uitstekende geluidsisolerende eigenschappen, waardoor geluidsoverdracht via leidingen wordt verminderd. Of het nu gaat om het dempen van het geluid van stromend water, verwarmingssystemen of afvoerleidingen, Rockwool buisisolatie helpt je om een serene leefomgeving te creëren. Geef jezelf en je gezin de rust die ze verdienen met Rockwool buisisolatie!

Belangrijkste kenmerken:

  • Vermindert geluidsoverdracht via leidingen.
  • Creëert een rustige en vredige omgeving in huis.
  • Helpt je te ontspannen en te genieten van een stille leefomgeving.

Veiligheid en Brandpreventie

Brandveiligheid is van essentieel belang in elke woning. Met Rockwool buisisolatie kun je met een gerust hart slapen, wetende dat je extra bescherming hebt tegen brand. Het materiaal is brandwerend en helpt de verspreiding van vuur via leidingen te voorkomen. Rockwool buisisolatie biedt een betrouwbare barrière en vertraagt de verspreiding van vlammen, waardoor kostbare tijd wordt gewonnen om veilig te evacueren. Bescherm jezelf, je gezin en je bezittingen met de brandwerende eigenschappen van Rockwool buisisolatie.

Belangrijkste kenmerken:

  • Biedt bescherming tegen brand en vertraagt de verspreiding van vuur.
  • Creëert een veiligere omgeving in huis.
  • Geeft je gemoedsrust en extra tijd om te reageren tijdens een noodsituatie.