Sandwichpanelen

Ons sandwichpaneel is een zelfdragende geluidsisolerende en –absorberende sandwichpaneel opgebouwd uit staalplaat voorzien van profilering en een coating aan de buitenkant, een binnenzijde met glaswol of steenwol (afhankelijk van het gekozen type en een geperforeerde zijde met coating aan de binnenkant (zie product voor details).

Sandwichpanelen

Enig resultaat

Show Filters

Enig resultaat

Hoogwaardig Sandwich Paneel voor Efficiënte Isolatie en Duurzaamheid

Uitstekende akoestische Isolatie met Ons Sandwich Paneel

Met ons hoogwaardige sandwich paneel haal je een efficiënte en duurzame isolatieoplossing op locatie. Of je nu een nieuwe woning/gebouw bouwt of je huidige huis wilt renoveren, ons sandwich paneel biedt uitstekende akoestische isolatie, waardoor je geluid tegen houdt.

Akoestisch sandwich paneel

De belangrijke rol van akoestische isolatie, vooral wanneer het paneel een geperforeerde binnenkant heeft met een hoge absorptiewaarde. Op het gebied van geluid heeft het dus twee functies:

  • Het vermindert het geluidsniveau in een ruimte door absorptie.
  • Het voorkomt dat het resterende geluid de ruimte verlaat via de wand.
  • Daarnaast biedt het ook thermische isolatie.

Deze eigenschappen worden mogelijk gemaakt door het gebruik van steen- of glaswol in het paneel.

 

Duurzaam en Sterk: Een Investering voor de Toekomst

Ons sandwich paneel is niet alleen een uitstekende isolatieoplossing, maar ook een duurzame investering voor de toekomst. Het materiaal is sterk en bestand tegen de tand des tijds, waardoor het jarenlang meegaat zonder kwaliteitsverlies. Het is bestand tegen verschillende weersomstandigheden, corrosie en andere vormen van slijtage, waardoor het een betrouwbare keuze is voor zowel residentiële als commerciële gebouwen.

 

Bovendien vereist ons sandwich paneel weinig onderhoud, waardoor je kostbare tijd en geld bespaart op lange termijn. Het is eenvoudig schoon te maken en te onderhouden, waardoor het zijn esthetische uitstraling behoudt zonder veel inspanning van jouw kant.

 

Eenvoudige Installatie en Veelzijdigheid

Ons sandwich paneel wordt geleverd met een eenvoudig en gebruiksvriendelijk installatieproces. Het is ontworpen om naadloos te passen en kan gemakkelijk worden geïnstalleerd door professionals. Binnen de kortste keren geniet je van de voordelen van een goed geïsoleerd en comfortabel huis.

 

Bovendien is ons sandwich paneel zeer veelzijdig in gebruik. Het kan worden toegepast op verschillende toepassingen, zoals wanden, daken en vloeren. Of je nu een woning, kantoor, magazijn of industriële ruimte wilt isoleren, ons sandwich paneel past zich aan aan jouw specifieke behoeften en zorgt voor optimale isolatieprestaties.