In een paar klikken van je galm af

Akoestiek verbeteren bedrijfshal / industrie

Bekijk hier onder onze oplossingen om galm tegen te gaan in jouw ruimte. Onze akoestiek producten voor industrie, bedrijfshallen en productieruimtes bestaan uit verschillende producten zoals Polyesterwol, sandwitch panelen en overige akoestiek wandpanelen. 

Akoestiek bedrijfshal

Het gebruik van geluidsabsorberende materialen is een effectieve manier om de akoestiek in jouw bedrijfshal te verbeteren. Denk hierbij aan wandpanelen, plafondtegels en vloerbedekking met geluidsabsorberende eigenschappen. Deze materialen helpen bij het verminderen van echo’s en galm, waardoor het geluidsniveau in de ruimte wordt verlaagd.

Akoestische scheidingswanden in bedrijfshal

Het plaatsen van akoestische scheidingswanden kan de geluidsoverdracht tussen verschillende delen van jouw bedrijfshal verminderen. Deze wanden zijn ontworpen om geluidsgolven te absorberen en te voorkomen dat ze zich verspreiden naar andere gebieden. Hierdoor wordt het geluidsniveau binnen specifieke werkzones gecontroleerd en wordt de algehele akoestiek verbeterd.

Plaatsing van meubilair in bedrijfshal

De positionering van meubilair kan ook een rol spelen bij het verbeteren van de akoestiek in jouw bedrijfshal. Door werkstations en meubels strategisch te plaatsen, kunnen geluidsgolven beter worden geabsorbeerd en gereflecteerd. Het vermijden van grote open ruimtes en het creëren van kleinere werkgebieden kan helpen bij het verminderen van geluidsoverlast en het verbeteren van de geluidskwaliteit.

Geluidsbeheersingstechnologie voor grote ruimtes

Moderne geluidsbeheersingstechnologie biedt geavanceerde oplossingen om de akoestiek in jouw bedrijfshal te verbeteren. Dit omvat onder andere het gebruik van geluidsabsorberende panelen met geïntegreerde technologie om geluidsgolven te neutraliseren. Deze panelen kunnen worden aangepast aan de specifieke behoeften van uw bedrijfshal en zorgen voor een optimale geluidsomgeving.

Professioneel advies en expertise

Het verbeteren van de akoestiek van jouw bedrijfshal kan een complex proces zijn. Het kan lonen om professioneel advies in te winnen van experts op het gebied van akoestiek. Zij kunnen jouw bedrijfshal evalueren, specifieke problemen identificeren en op maat gemaakte oplossingen aanbevelen. Met hun hulp kunt je ervoor zorgen dat de akoestiek van jouw bedrijfshal voldoet aan de hoogste normen.

Verzending in Nederland

Levertijd 1-3 dagen

14 dagen bedenktijd

Niet goed? Geld terug

Specialist in akoestiek

Meer dan 20+ jaar ervaring

100% veilig betalen

PayPal / IDeal / Afhalen

© Zilenz BV 2024 | Akoestiek winkel
Sitemap

Chat openen
1
Advies nodig? Wij helpen je graag!
Hallo!
Heb je vragen over een van onze producten? Of wil je advies van onze adviseur? Stuur ons dan een berichtje!