In een paar klikken van je galm af

Geluidsisolatie voor machines en geluidsisolerende omkasting

ET Projects biedt op maat gemaakte geluidsisolerende omkastingen en cabines aan, die zorgen voor effectieve geluidsdemping over een breed frequentiebereik. We ontwerpen de omkastingen volledig op basis van de specifieke situatie van onze klanten. Onze geluidsisolerende omkastingen kunnen worden toegepast in diverse industriële toepassingen, zoals wkk-installaties, aggregaten, dieselmotoren, gasmotoren, compressoren, koelmachines, en meer.

In de industriële sector is het vaak noodzakelijk om geluidsoverdracht tussen een geluidsbron en ontvangers te beperken, aangezien het geluidsniveau de wettelijke normen overschrijdt en werknemers hinder ondervinden. In dergelijke gevallen kunnen we geluidsisolerende omkastingen, personeelscabines of machine-afschermingen plaatsen. Onze omkastingen zorgen voor een effectieve geluidsdemping over een breed frequentiebereik.

We hebben uitgebreide ervaring in het ontwerpen en produceren van omkastingen. Specifiek voor (mobiele) aggregaten maken we omkastingen die perfect op maat zijn. Dit is van groot belang voor generatorsets. Voor open sets bouwen we op maat gemaakte super stille kasten. We hebben omkastingen geproduceerd voor diverse projecten, zoals aggregaten met geïntegreerde tanks en lekbakken. Als een standaardkast niet voldoende demping biedt, kunnen we oplossingen zoals uitlaatdempers of dempers voor luchtinvoer of -uitvoer implementeren. Neem ook een kijkje op onze pagina over industriële geluidsdempers.

Verzending in Nederland

Levertijd 1-3 dagen

14 dagen bedenktijd

Niet goed? Geld terug

Specialist in akoestiek

Meer dan 20+ jaar ervaring

100% veilig betalen

PayPal / IDeal / Afhalen

© Zilenz BV 2024 | Akoestiek winkel
Sitemap

Chat openen
1
Advies nodig? Wij helpen je graag!
Hallo!
Heb je vragen over een van onze producten? Of wil je advies van onze adviseur? Stuur ons dan een berichtje!