Akoestische plafondpanelen

Maak je plafond mooi & functioneel
Wanneer je galm in een grote ruimte wilt reduceren, dan is het plafond vaak de meest eenvoudige plaats om veel vierkante meters te verwerken. Het plaatsen van plafond elementen heeft als absoluut voordeel dat de geluidstrillingen aan twee kanten het absorptiemateriaal kunnen bereiken.

Dit kan alleen wanneer de elementen verticaal verwerkt worden (baffle) of horizontaal met een afstand van tenminste 5 centimeter tot het plafond. Al deze plafondelementen voldoen aan de brandeisen die gelden voor openbare ruimten.

Akoestische plafondpanelen

Resultaat 1–12 van de 20 resultaten wordt getoond

Show Filters

Resultaat 1–12 van de 20 resultaten wordt getoond

Akoestische plafondpanelen

Op zoek naar akoestische oplossingen voor een rustige en comfortabele ruimte? Ontdek onze hoogwaardige akoestische plafondpanelen die zowel geluidsabsorptie als een stijlvolle esthetiek bieden.

Verbeter de Geluidsakoestiek

Akoestische plafondpanelen zijn ontworpen om geluidsgolven te absorberen en de nagalmtijd te verminderen, waardoor storende geluiden in ruimtes worden verminderd. Door hun geavanceerde geluidsabsorberende eigenschappen dragen deze panelen bij aan een betere spraakverstaanbaarheid en creëren ze een aangenamere luisteromgeving in kantoren, vergaderzalen, restaurants en andere ruimtes.

Stijlvolle oplossing op jouw plafond

Met een scala aan ontwerpen, kleuren en maten bieden onze akoestische plafondpanelen een naadloze integratie in verschillende interieurs. Kies uit diverse stijlen die zowel modern als tijdloos zijn, en pas de panelen aan om te voldoen aan de specifieke akoestische behoeften van jouw ruimte.

Eenvoudige plafond Installatie en Onderhoud

Onze panelen zijn eenvoudig te installeren en vereisen minimaal onderhoud. Dankzij hun duurzame materialen behouden ze langdurig hun esthetiek en akoestische prestaties, waardoor ze een kosteneffectieve en praktische keuze zijn voor geluidsbeheersing in elke ruimte.

Geef jouw ruimte een geluidsverminderende upgrade met onze akoestische plafondpanelen. Verbeter de akoestiek en creëer tegelijkertijd een stijlvolle en rustgevende omgeving voor iedereen die de ruimte betreedt.