Systeemplafond Polyesterwol

Vanaf 6,50 Excl. BTW

AantalStaffelkortingen
12 - 4710% Korting
48 - 7120% Korting
72 of meer30% Korting
-
+

Waarom bestellen bij Zilenz.nl?

  • 14 dagen bedenktijd
  • Persoonlijk advies van een specialist
  • Klantenbeoordeling 8,7/10
  • 20+ Jaar ervaring
Betalen kan met:

Beschrijving

Op zoek naar een duurzaam, geluiddempend, en stijlvol plafondoplossing? Ontdek het Systeemplafond Polyesterwol, een akoestiek oplossing voor jouw ruimte

Polyesterwol is een gerecycled wol en heeft Brandklasse B volgens EN-13501-1. Dit wil zeggen dat het materiaal is goedgekeurd voor het gebruik in openbare ruimten. Het polyesterwol kan dus overal verwerkt worden waar u geluidsreflecties wilt absorberen.
Tevens heeft het polyesterwol uitstekende thermisch isolerende eigenschappen.

Polyesterwol is een duurzaam product omdat het is gemaakt van polyestervezels afkomstig van gerecyclede pet-flessen. Het contact met de polystervezels levert geen gevaar op voor allergische reacties, huidirritaties of ademhalingsproblemen. Het materiaal geeft geen stofvorming en bevat geen chemische bindmiddelen. Daarnaast is het niet giftig en 100% recyclebaar.

Een extra voordeel is dat het zeer elastisch is. Hierdoor heeft het niet de neiging om in elkaar te zakken. Het product is bestand tegen temperaturen van -30 graden Celsius tot 120 graden Celsius.

Toepassingen:

Dit veelzijdige plafondsysteem is geschikt voor een breed scala aan toepassingen, waaronder kantoren, winkels, restaurants, ziekenhuizen, scholen, en woonruimtes. Het biedt niet alleen akoestisch comfort, maar verfraait ook uw omgeving met zijn eigentijdse uitstraling.

Kies voor het Systeemplafond Polyesterwol en geniet van een hoogwaardige plafondoplossing die geluidsoverlast vermindert, duurzaam is, en tegelijkertijd bijdraagt aan een milieuvriendelijkere wereld. Maak uw ruimte compleet met dit prachtige plafondsysteem en ervaar het verschil in comfort en stijl.

 

Te gebruiken voor ieder inleg systeem 600x600mm

 

 

Ontdek de voordelen van systeemplafonds voor een effectieve geluidsbeheersing!

Systeemplafonds staan bekend om hun veelzijdigheid en vermogen om de akoestiek in verschillende omgevingen te verbeteren. Of het nu gaat om kantoren, scholen, ziekenhuizen of commerciële ruimtes, deze oplossingen bieden uitstekende geluidsabsorptie, waardoor storende echo’s en geluidsreflecties worden verminderd.

Waarom kiezen voor een systeemplafond als akoestische oplossing? Allereerst bieden ze een breed scala aan materialen en ontwerpen, waardoor je de perfecte combinatie van stijl en functionaliteit kunt kiezen die past bij jouw ruimte. Daarnaast kunnen ze eenvoudig worden aangepast met geluidsabsorberende panelen of baffles om de geluidskwaliteit te verbeteren zonder afbreuk te doen aan het esthetische aspect.

Een goed geïnstalleerd systeemplafond kan niet alleen het geluidsniveau verminderen, maar ook de productiviteit verhogen door een rustigere en comfortabelere werkomgeving te creëren. Bovendien kunnen ze de spraakverstaanbaarheid verbeteren, wat essentieel is in omgevingen waar communicatie cruciaal is.

Met de groeiende vraag naar comfortabele en functionele ruimtes wordt de installatie van systeemplafonds als akoestische oplossing steeds populairder. Deze oplossingen zijn niet alleen effectief in geluidsbeheersing, maar kunnen ook helpen bij energiebesparing door het verbeteren van de thermische isolatie en het verminderen van het energieverbruik voor verwarming en koeling.

Wil je de akoestiek in jouw ruimte verbeteren? Kies voor een systeemplafond als slimme akoestische oplossing en transformeer jouw ruimte naar een comfortabele en productieve omgeving.

Neem vandaag nog contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken en ontdek hoe een systeemplafond jouw akoestische uitdagingen kan oplossen!

Extra informatie

Kleur

Grijs, Wit, Zwart

Afmeting

600mm x 600mm

Brandklasse

UNI EN13501-1 Klasse B Rookgetal s2 Drupgetal d0

Absorptiewaarde (NRC)

0.75, 0.85, 1

Toepassing

Plafond

Densiteit

40kg/m3