Filter

Akoestische fotopanelen met je favoriete afbeelding!
Akoestische fotopanelen zijn een van de meest gekozen oplossingen in kantoor- en woonruimten, logisch!
Het fotopaneel ‘verstopt’ namelijk het absorptiemateriaal achter een prachtig geprint doek met een afbeelding naar keuze. Zodoende verwijder je de galm in de ruimte zonder te compenseren op de “look&feel” van je inrichting.

Het verschil tussen de fotopanelen is de dikte van het profiel en daarmee ook de dikte van het absorptiemateriaal. Wanneer er een lichte galm is in de ruimte waar je het fotopaneel wilt plaatsen, dan zou je voldoende kunnen hebben aan de Classic of Basic. Ben je op zoek naar een significante verbetering van de akoestiek? Dan is het aan te raden om het Deluxe of Premium fotopaneel te bestellen.

Wat zijn de verschillen tussen de fotopanelen?

Classic Basic Deluxe Premium
Absorptiewaarde  (αw) 0.55 0,65 0.75 0.9
Profieldikte 25mm 30mm 45mm 42mm
Framekleur Aluminium, wit of zwart Wit of zwart Aluminium, geborsteld aluminium, wit of zwart Wit of zwart
Maximaal formaat 150 x 100 cm (b x h) 230 x 160 cm (b x h) Geen maximum, kan wandvullend gemaakt worden 230 x 160 cm (b x h)
Montage Wordt in losse delen geleverd. Door u zelf in elkaar te zetten met handleiding. Wordt als één geheel al voorgemonteerd geleverd Wordt in losse delen geleverd. Door u zelf in elkaar te zetten met handleiding. Wordt als één geheel al voorgemonteerd geleverd
Toplaag Dekostof doek Geluidsdoorlatende non-woven Dekostof doek Geluidsdoorlatende non-woven
Brandveiligheid B1 certificaat (zowel doek als absorptiemateriaal) B1 certificaat (zowel doek als absorptiemateriaal) B1 certificaat (zowel doek als absorptiemateriaal) B1 certificaat (zowel doek als absorptiemateriaal)
Reiniging Doek kan op 30 graden gewassen worden Met een stofzuiger met borstelkop Doek kan op 30 graden gewassen worden Met een stofzuiger met borstelkop