Magnetische Woolly Axminster

810,00 Excl. BTW

Deze prachtige gevlochten panelen van wel 11cm dik worden door onze vrienden van Woolly Shepherd op bestelling met de hand gemaakt van 100% Brits schapenwol. Standaard zijn de afmetingen ca. 120 x 75 cm.

Verstopt onder het vilt zitten industriële magneten waardoor de panelen eenvoudig middels stalen plaatjes aan het plafond of de wand geklikt kunnen worden. Zo kunt u later altijd een andere indeling maken, dat is vooral handig wanneer u meerdere vormen en/of kleuren heeft! Door de fantastische dikte van de panelen heeft u slechts 2 stuks per 15m² vloeroppervlak nodig*.

Uiteraard ontvangt u de panelen inclusief alle bevestigingsmaterialen en een duidelijke uitleg over hoe u deze kunt ophangen.
Vanwege de magnetische montage kan deze wolk op zowel de wand als het plafond worden geplaatst!

* mits verspreid opgehangen & wanneer het plafond niet hoger is dan 3 meter.

Andere maatvoeringen, grotere aantallen of gecombineerde Woolly producten, neem contact op voor een aanbieding!

-
+

Waarom bestellen bij Zilenz.nl?

  • 14 dagen bedenktijd
  • Persoonlijk advies van een specialist
  • Klantenbeoordeling 8,7/10
  • 20+ Jaar ervaring
Betalen kan met:

Beschrijving

Optimaliseer uw geluidservaring in huis!
Haal het beste uit uw geluidsinstallatie zonder afbreuk van het design van uw huis.

Natuurproduct
De producten van Woolly Shepherd zijn vervaardigd van 100% Brits schapenwol, hierdoor kan het sporen bevatten van andere kleuren. De standaard kleuren zijn: crème, licht grijs en donker grijs. Andere kleuren zijn op aanvraag leverbaar. Houdt u dan rekening met andere prijzen en een langere levertijd.

Levertijd
De producten van Woolly Shepherd worden specifiek op opdracht voor u gemaakt. Vandaar dat de levertijd circa 3 weken bedraagt.

Herroepingsrecht

Omdat de producten van Woolly Shepherd speciaal voor u worden samengesteld is het herroepingsrecht niet van toepassing op deze producten. Door uw bestelling te plaatsen gaat u akkoord met het onmiddelijk vervallen van het herroepingsrecht.

De werkplaats van Woolly Shepherd

Extra informatie

Brandklasse

BS EN ISO 11925-2: 2010 Klasse E