In een paar klikken van je galm af

Magazijn akoestiek verbeteren

Een goede akoestiek in magazijnen is van essentieel belang voor een efficiënte en veilige werkomgeving. Het verbeteren van de akoestiek kan leiden tot minder geluidsoverlast, verbeterde communicatie tussen medewerkers en verhoogde productiviteit. Bekijk hieronder ons assortiment specifiek voor magazijn ruimtes. 

Polyesterwol voor verbeteren magazijn akoestiek

Akoestiek magazijn

Het gebruik van geluidsabsorberende panelen is een effectieve manier om de akoestiek in jouw magazijn te verbeteren. Deze panelen kunnen aan de wanden en het plafond worden bevestigd om geluidsgolven te absorberen en de nagalmtijd te verminderen. Hierdoor wordt het geluidsniveau in het magazijn aanzienlijk verlaagd en wordt de algehele akoestiek verbeterd.

Gelui afschermen in jouw magazijn

Het installeren van akoestische afschermingen kan helpen bij het verminderen van geluidsoverdracht in jouw magazijn. Denk bijvoorbeeld aan geluidsabsorberende gordijnen of geluidsisolerende wanden tussen verschillende werkgebieden. Deze afschermingen voorkomen dat geluid zich verspreidt naar andere delen van het magazijn, waardoor een stillere en meer geïsoleerde werkomgeving wordt gecreëerd.

Verzending in Nederland

Levertijd 1-3 dagen

14 dagen bedenktijd

Niet goed? Geld terug

Specialist in akoestiek

Meer dan 20+ jaar ervaring

100% veilig betalen

PayPal / IDeal / Afhalen

© Zilenz BV 2024 | Akoestiek winkel
Sitemap

Chat openen
1
Advies nodig? Wij helpen je graag!
Hallo!
Heb je vragen over een van onze producten? Of wil je advies van onze adviseur? Stuur ons dan een berichtje!