In een paar klikken van je galm af

Advies na aankoop van je akoestiek product

Gefeliciteerd met je aankoop van een akoestiek product! We waarderen het vertrouwen dat je in ons hebt gesteld. Hier zijn enkele nuttige adviezen om optimaal van je product te kunnen genieten:

Volg de installatie-instructies: Zorg ervoor dat je de bijgeleverde installatie-instructies nauwkeurig opvolgt. Dit zorgt voor een correcte plaatsing en optimale prestaties van het product.

Test en pas aan: Na de installatie is het aan te raden om de akoestiek in de ruimte te testen. Luister goed naar het geluid en maak indien nodig kleine aanpassingen in de positionering van de panelen of andere producten om het gewenste effect te bereiken.

Onderhoud en reiniging: Om de duurzaamheid en effectiviteit van je akoestiek product te behouden, is regelmatig onderhoud belangrijk. Raadpleeg de productinformatie voor specifieke reinigingsinstructies en volg deze nauwgezet.

Neem contact met ons op: Heb je nog vragen, twijfels of behoefte aan aanvullend advies? Aarzel dan niet om contact met ons op te nemen. Ons deskundige team staat altijd voor je klaar om je verder te helpen.

Wij hopen dat je volop geniet van de verbeterde akoestiek in je ruimte dankzij ons product. Bedankt voor je aankoop en we wensen je veel plezier met je nieuwe aanwinst!

Onze contactgegevens

Bel  030 400 9999 of mail naar info@zilenz.nl.

Uiteraard zijn wij online wel geopend. Vragen en bestelling die in het weekend zijn geplaatst pakken wij maandag op.
Wilt u langskomen? Dat is mogelijk, maar maakt u dan eerst een afspraak met ons.

Verzending in Nederland

Levertijd 1-3 dagen

14 dagen bedenktijd

Niet goed? Geld terug

Specialist in akoestiek

Meer dan 20+ jaar ervaring

100% veilig betalen

PayPal / IDeal / Afhalen

© Zilenz BV 2024 | Akoestiek winkel
Sitemap

Chat openen
1
Advies nodig? Wij helpen je graag!
Hallo!
Heb je vragen over een van onze producten? Of wil je advies van onze adviseur? Stuur ons dan een berichtje!