In een paar klikken van je galm af

Akoestiek & interieur

Dat een fijne akoestiek van belang is voor een ruimte hoeven we je niet meer te vertellen, anders was je natuurlijk niet bij Zilenz uitgekomen. Wij hopen, samen met jou, tot een prettige en betaalbare oplossing te komen, die goed is voor de akoestiek én mooi past in je interieur. Zo maken we jouw ruimte (nog) aangenamer!

Interieur

Sfeer creëer je niet alleen door een mooie inrichting van je huis, ook de akoestiek kan het gevoel van behaaglijkheid en dus het woongenot vergroten.
Grote ‘kale’ oppervlakken in je woning (of (thuis-)kantoor) kunnen voor galm in de ruimte zorgen. Deze galm maakt dat je elkaar minder goed kunt verstaan of dat je eerder overprikkeld bent en daarmee sneller vermoeid raakt.

Om dit probleem op te lossen zijn er een aantal zaken die je kunt doen. Wij hebben onderscheid gemaakt tussen grotere effectieve/efficiënte aanpassingen en kleine stilistische aanpassingen.

Op gebied van styling zijn er een aantal praktische tips & tricks die je kunt toepassen in je woning ter verbetering van de akoestiek. Denk hierbij aan:

• Vloerkleden
• Gordijnen
• Grote(re) planten
• Schilderijen, wandkleden
• Meubels van zachte materialen
• Behang
• Decoratie zoals kussens

Heb je dit toegepast, maar blijf je last houden van galm? Dan is het misschien goed om te gaan denken aan mosschilderijen, onze kunstwerken van echt schapenwol, akoestische fotopanelen of ons polyesterwol dat we kunnen snijden in elke vorm die je wil én kunnen kleuren in elke pantone kleur. Daarnaast hebben wij duurzame alternatieven voor de bekende houten latjes met vilt er achter.

Uiteraard kunnen en willen wij je helpen bij het uitzoeken van de juiste keuzes. Onze moodboards geven je een idee van wat er allemaal mogelijk is, maar er kan altijd meer.

Heb je behoefte aan een persoonlijk adviesgesprek? Voor €65 (excl. BTW) kun je online een half uur sparren met onze styling- en akoestiekexperts. Zij zullen je mondeling voorzien van tips & tricks volledig toegepast op jouw situatie. Mocht je later een bestelling plaatsen bij Zilenz, dan zullen wij bij een besteding van minimaal €500, de kosten van het gesprek annuleren.
Heb je liever dat wij bij jou op locatie komen kijken? Ook dat is mogelijk. Voor €200 (exclusief reiskosten en BTW) komen wij een uur lang bij jou thuis en zullen we al onze kennis met je delen. Mocht je later een bestelling plaatsen bij Zilenz, dan zullen wij deze kosten annuleren (bij een minimale besteding van €1500).

Zilenz is onderdeel van ET Projects, een bedrijf dat al sinds 2006 bestaat en een bekende en vertrouwde expert is op gebied van akoestiek in de industriële wereld. Sinds 2011 is Zilenz opgericht om bedrijven en particulieren te voorzien van akoestisch materiaal, maar dan in kleinere hoeveelheden en via internet.

Bij Zilenz werken experts op het gebied van akoestiek, maar ook op het gebied van interieurinrichting. Deze combinatie is natuurlijk perfect wanneer je op zoek bent naar een stijlvolle oplossing van jouw akoestische probleem. Of het nou gaat om een restaurant, (thuis-) kantoor, verbouwde boerderij/school/fabriekshal/kerk of je simpelweg je woon- of eetkamer, wij kunnen altijd met je meekijken naar mooie, betaalbare en succesvolle oplossingen.
“”

Vraag vrijblijvend advies aan voor jouw Styling

  Verzending in Nederland

  Levertijd 1-3 dagen

  14 dagen bedenktijd

  Niet goed? Geld terug

  Specialist in akoestiek

  Meer dan 20+ jaar ervaring

  100% veilig betalen

  PayPal / IDeal / Afhalen

  © Zilenz BV 2024 | Akoestiek winkel
  Sitemap

  Chat openen
  1
  Advies nodig? Wij helpen je graag!
  Hallo!
  Heb je vragen over een van onze producten? Of wil je advies van onze adviseur? Stuur ons dan een berichtje!