Fluffo Glass Hexa

126,50

Fluffo Glass Panelen!
Glazen wanden en ramen hebben vaak een groot aandeel in geluidsreflecties. Met de Fluffo Glass panelen zorgt u er voor dat ook deze oppervlaktes geluid absorberen.

Montage
De Glass Panels van Fluffo zijn uitgerust met een zuignap zodat deze eenvoudig aan glazen en andere gladde objecten kan worden bevestigd.

-
+
Artikelnummer: fluffo-glass-hexa Categorieën: , , Tags: , ,

Waarom bestellen bij Zilenz.nl?

  • 14 dagen bedenktijd
  • Persoonlijk advies van een specialist
  • Klantenbeoordeling 8,7/10
  • Gratis verzending bij alle producten
Betalen kan met:

Beschrijving

Montage
De Glass Panels van Fluffo zijn uitgerust met een zuignap zodat deze eenvoudig aan glazen en andere gladde objecten kan worden bevestigd.

Let op! 
De kleuren van de kleurenkaart kunnen afwijken van de daadwerkelijke kleur in verband met de kleur- en resolutie instellingen van diverse beeldschermen

Levertijd
De producten van Fluffo worden naar aanleiding van uw samenstelling geproduceerd. Vandaar dat de levertijd 3 à 4 weken bedraagt.

Herroepingsrecht
Omdat de producten van Fluffo speciaal voor u worden samengesteld is het herroepingsrecht niet van toepassing op deze producten. Door uw bestelling te plaatsen gaat u akkoord met het onmiddelijk vervallen van het herroepingsrecht.

Extra informatie

Fluffo kleur

Butter, Lemon, Canola, Golden, Neon Orange, Apricot, Oxidised Silver, Grey Smoke, Winter Sky, Aquamarine, Cast Iron, Pewter, Concrete, Lead, Denim, Graphite, Black, French Blue, Caribbean, Hawaiian, Deep Water, Blue Macaw, Cobalt, North Sea, Green Apple, Peridot, Pear, Grassy, Emerald, Bottle Green, Peony, Pink Lemonade, Rose, Lilac, Perwinkle, Crocus, Iris, Oyster, Sand, Fawn, Olive, Mocha, Merlot, Strawberry Icecream, Carrot, Crimson, Curry, Raspberry Sorbet, Watermelon, Terracotta, Rusty, Ruby