Fluffo Glass Tele

Vanaf 161,00 Excl. BTW

Fluffo Glass Panelen!
Glazen wanden en ramen hebben vaak een groot aandeel in geluidsreflecties. Met de Fluffo Glass panelen zorgt u er voor dat ook deze oppervlaktes geluid absorberen.

Montage
De Glass Panels van Fluffo zijn uitgerust met een zuignap zodat deze eenvoudig aan glazen en andere gladde objecten kan worden bevestigd.

-
+
Artikelnummer: fluffo-glass-tele Categorie: Tags: ,

Waarom bestellen bij Zilenz.nl?

  • 14 dagen bedenktijd
  • Persoonlijk advies van een specialist
  • Klantenbeoordeling 8,7/10
  • 20+ Jaar ervaring
Betalen kan met:

Beschrijving

Montage
De Glass Panels van Fluffo zijn uitgerust met een zuignap zodat deze eenvoudig aan glazen en andere gladde objecten kan worden bevestigd.

Let op! 
De kleuren van de kleurenkaart kunnen afwijken van de daadwerkelijke kleur in verband met de kleur- en resolutie instellingen van diverse beeldschermen

Levertijd
De producten van Fluffo worden naar aanleiding van uw samenstelling geproduceerd. Vandaar dat de levertijd 3 à 4 weken bedraagt.

Herroepingsrecht
Omdat de producten van Fluffo speciaal voor u worden samengesteld is het herroepingsrecht niet van toepassing op deze producten. Door uw bestelling te plaatsen gaat u akkoord met het onmiddelijk vervallen van het herroepingsrecht.

Extra informatie

Kleur

Apricot, Aquamarine, Black, Blue Macaw, Bottle Green, Butter, Canola, Caribbean, Carrot, Cast Iron, Cobalt, Concrete, Crimson, Crocus, Curry, Deep Water, Denim, Emerald, Fawn, French Blue, Golden, Graphite, Grassy, Green Apple, Grey Smoke, Hawaiian, Iris, Lead, Lemon, Lilac, Merlot, Mocha, Neon Orange, North Sea, Olive, Oxidised Silver, Oyster, Pear, Peony, Peridot, Perwinkle, Pewter, Pink Lemonade, Raspberry Sorbet, Rose, Ruby, Rusty, Sand, Strawberry Icecream, Terracotta, Watermelon, Winter Sky