Fluffo WEB Stick Edge

Vanaf 64,95 Excl. BTW

Fluffo is een Pools merk met een uitgebreid portfolio aan akoestische producten. Ze bieden innovatieve akoestische oplossingen die design en superieure prestaties combineren. Het brede scala aan producten, vormen en kleuren zal voldoen aan de meest verfijnde smaken en hun akoestische eigenschappen zullen je laten genieten van het comfort van geluid op elke locatie.

AantalStaffelkortingen
5 - 105% Korting
11 - 1510% Korting
16 - 2015% Korting
21 of meer20% Korting
-
+
Artikelnummer: fluffo-web-stick-edge Categorieën: , Tags: ,

Waarom bestellen bij Zilenz.nl?

  • 14 dagen bedenktijd
  • Persoonlijk advies van een specialist
  • Klantenbeoordeling 8,7/10
  • 20+ Jaar ervaring
Betalen kan met:

Beschrijving

Montage
Bekijk de montagehandleiding hier.

Let op!
De kleuren van de kleurenkaart kunnen afwijken van de daadwerkelijke kleur in verband met de kleur- en resolutie instellingen van diverse beeldschermen. Wilt u zeker zijn van de juiste kleur, bestel dan een kleurenkaart. Wij sturen u deze dan op per post.

Levertijd
De producten van Fluffo worden naar aanleiding van uw samenstelling geproduceerd. Vandaar dat de levertijd 3 à 4 weken bedraagt.

Herroepingsrecht
Omdat de producten van Fluffo speciaal voor u worden samengesteld is het herroepingsrecht niet van toepassing op deze producten. Door uw bestelling te plaatsen gaat u akkoord met het onmiddelijk vervallen van het herroepingsrecht.

Extra informatie

Gewicht 0,55 kg
Afmetingen 100 × 20 × 4 cm
Kleur

Apricot, Aquamarine, Black, Blue Macaw, Bottle Green, Butter, Canola, Caribbean, Carrot, Cast Iron, Cobalt, Concrete, Crimson, Crocus, Curry, Deep Water, Denim, Emerald, Fawn, French Blue, Golden, Graphite, Grassy, Green Apple, Grey Smoke, Hawaiian, Iris, Lead, Lemon, Lilac, Merlot, Mocha, Neon Orange, North Sea, Olive, Oxidised Silver, Oyster, Pear, Peony, Peridot, Perwinkle, Pewter, Pink Lemonade, Raspberry Sorbet, Rose, Ruby, Rusty, Sand, Strawberry Icecream, Terracotta, Watermelon, Winter Sky

Brandklasse

Klasse D s1-d0

Soortelijk gewicht/Densiteit

24-28 kg/m3