Isolatie bocht Type 1 t/m 4

Bestel vandaag nog bij Zilenz.nl en zet de eerste stap naar een beter geïsoleerd en energiezuinig huis. Prijs op aanvraag

Artikelnummer: Leidingisolatiebocht Categorie: Tag:

Waarom bestellen bij Zilenz.nl?

  • 14 dagen bedenktijd
  • Persoonlijk advies van een specialist
  • Klantenbeoordeling 8,7/10
  • 20+ Jaar ervaring
Betalen kan met:

Beschrijving

Ontdek de kracht van Isolatie bocht Type 1-4  voor de optimale isolatie van lijstwerk en bochten van verwarmings- en warmwaterbuizen. Bij Zilenz.nl bieden we hoogwaardige D3 ongelamineerde isolatiebochten, vakkundig vervaardigd uit minerale wol voor een ongeëvenaarde isolatieprestatie.

Onze isolatiebochten zijn verkrijgbaar in zowel enkele sneden als verschillende segmenten, gepresenteerd als handige twee halve schalen. Dit garandeert een perfecte pasvorm rondom de bochten van uw leidingen, waardoor warmteverlies tot een minimum wordt beperkt.

Specifiek ontworpen voor maximale efficiëntie, bieden onze isolatiebochten met V-groeven en ALU-folie een geavanceerde oplossing voor uw isolatiebehoeften. Uitgesneden uit minerale wollen buisprofielen, zijn ze zorgvuldig gelamineerd met een glasvezelversterkte aluminiumfolie. Hierdoor ontstaat een duurzame en effectieve barrière tegen warmteoverdracht.

Wat deze isolatiebochten echt onderscheidt, is de toevoeging van een lengtesleuf voor een moeiteloze en snelle installatie. Bij Zilenz.nl begrijpen we het belang van gemak en efficiëntie, en daarom streven we ernaar om producten te leveren die aan uw verwachtingen voldoen.

Investeer in Isolatie bocht Type 1-4 voor een doeltreffende isolatie van lijstwerk en bochten, en ervaar het verschil dat hoogwaardige materialen kunnen maken in de energie-efficiëntie van uw verwarmingssysteem. Bestel vandaag nog bij Zilenz.nl en zet de eerste stap naar een beter geïsoleerd en energiezuinig huis.

Extra informatie

Gewicht 1 kg
Afmetingen 1 × 1 × 1 cm