Mos Schilderij – Rond

Vanaf 210,00 Excl. BTW

De natuurlijk zachte structuur van het Rendier mos maakt dat dit schilderij van 45mm dik geluidstrillingen in het midden- en hoog frequente gebied uitstekend absorbeert.

Het mos is in diverse kleuren leverbaar zodat dit unieke product in iedere ruimte past. Het paneel wordt geleverd met een aluminiumlijst in de kleur wit of zwart.

Wilt u ons uitdagen met uw maatwerk verzoek? Een logo, organische vorm of andere verhouding?
Wij zien uw creatieve ideeën graag tegemoet op info@zilenz.nl!

-
+
Artikelnummer: mos-schilderij-rond Categorieën: , Tags: ,

Waarom bestellen bij Zilenz.nl?

  • 14 dagen bedenktijd
  • Persoonlijk advies van een specialist
  • Klantenbeoordeling 8,7/10
  • 20+ Jaar ervaring
Betalen kan met:

Beschrijving

Uit onderzoek van de Universiteit van Bonn/Nees-Institut is gebleken dat één vierkante meter mos ongeveer twintig gram fijn stof opneemt. – en hoog frequente gebied uitstekend absorbeert.

Wanneer de stof op het mos valt dan houdt de plant dat vast en voedt zich er mee, hierdoor zuivert mos de lucht.
Het mos schilderij is dus niet alleen maar mooi en geluidsabsorberend, ook zorgt het voor een gezond woon- of werkklimaat.

Kenmerken Rendiermos

“Cladonia stellaris” het mos welke wij gebruiken groeit in Noorwegen. Het mos wordt op een verantwoorde manier geoogst, er wordt geen schade toegebracht aan de natuur en het mos groeit weer terug aan. Hierna wordt het op een milieuvriendelijke manier geprepareerd waardoor;

 

  • Antistatisch waardoor vuilafstotend;
  • Brandvertragend;
  • Hoge akoestische demping door sponsachtige structuur
  • Standaard kleuren: MossGreen, SpringGreen, MiddleGreen, Old Spring & Naturel;
  • Gebruikte kleurstoffen zijn niet toxisch en zeer kleurvast.

Ondergrond

Standaard wordt Rendiermos geniet op ecoboard, dikte: 9mm. Een duurzaam, milieuvriendelijk, 100% biologisch afbreekbaar en brandvertragend plaatmateriaal. De maximale afmeting van één paneel voor maatwerkopdrachten is 2440 x 1220mm.

 

Randafwerking

U kunt kiezen uit diverse randafwerkingen van hout, aluminium of mos.

 

Onderhoud

Het mos wordt gemonteerd met een hoge “mosdichtheid” middels ruim 3000 nietjes per m² om een goede hechting te haranderen. De mos schilderijen zijn hierdoor in principe onderhoudsvrij en blijven jarenlang goed. Het mos schilderij hoeft niet besproeid te worden.

 

Mos schilderijen behouden lange tijd hun kleur. Fel zonlicht, zeker op korte afstand van het schilderij, zal het verkleuringsproces versnellen. Het mos heeft een hoge aaibaarheidsfactor maar is enigszins kwetsbaar en gevoelig voor molest.

 

Door diverse oorzaken (stoten, trekken, wrijven, etc) kan het mos beschadigd worden en/of los komen. Vooral bij publiektoegankelijke locaties kunnen beschadigingen ontstaan. Deze beschadigden of losse plukken kunnen normaal gesproken hersteld worden met een niet-tacker. Dit kunt u zelf uitvoeren.

 

Garantie

U krijgt 12 maanden garantie op ons mosproduct, die start op de datum van levering. Binnen de garantieperiode zullen we gratis defecten aan het product oplossen die het resultaat zijn van fouten in de materialen of de fabricage, door reparatie of vervanging van het product.

 

Er kan geen beroep op de garantie worden gedaan wanneer er een gebrek is ontstaan als gevolg van: onjuist montage of locatie, onoordeelkundig of oneigenlijk gebruik of wanneer, zonder schriftelijke toestemming van Zilenz, de klant of derden wijzigingen hebben aangebracht of trachten aan te brengen aan het product voor doeleinden waarvoor het product niet is bestemd.

 

Het mos is kwetsbaar, ondanks een zeer zorgvuldige bevestiging van het mos kan het zijn dat enkele plukjes mos tijdens transport, bij het uitpakken of na verloop van tijd loskomen. Dit valt buiten de garantie. Beschadigingen kunt u zelf herstellen met een niet-tacker. Kleurafwijkingen in het mos kunnen geen aanleiding zijn om gebruik te maken van deze garantieregeling.

 

 

Extra informatie

Gewicht 1 kg
Afmetingen 1 × 1 × 1 cm
Diameter

100cm, 120cm, 40cm, 60cm, 80cm

Kleur Mos

Middle Green, Moss Green, Naturel, Old Spring, Spring Green

Randafwerking

Witte lijst, Zwarte lijst

Toepassing

Wand