Silent Socks Heavy Duty | Kobaltblauw | 16-22mm

6,20 Excl. BTW

Silent Socks HD (Heavy Duty) heeft dezelfde eigenschappen als het originele model, maar is speciaal ontworpen voor vloeren met opvallende naden, bijvoorbeeld klinker- en stenen vloeren, gestructureerde laminaatvloeren of ouder gelakt parket. Deze vloeren komen in veel openbare ruimtes voor, evenals in een groot deel van de particuliere huizen. In vergelijking met Silent Socks original waarbij het buitenste omhulsel voor 95% uit wol bestaat, is Silent Socks HD gemaakt van een mengsel van synthetisch materiaal met een klein aandeel wol dat is aangepast voor zware slijtage op dit soort vloeren. Silent Socks HD werkt natuurlijk net zo goed op gladde vloeren, zoals linoleum- en kunststof vloeren.

Beschikbaar via nabestelling

Verwachte bezorgdatum tussen dinsdag 25 juni - donderdag 27 juni
AantalStaffelkortingen
4 - 1615% Korting
17 - 4925% Korting
-
+

Waarom bestellen bij Zilenz.nl?

  • 14 dagen bedenktijd
  • Persoonlijk advies van een specialist
  • Klantenbeoordeling 8,7/10
  • 20+ Jaar ervaring
Betalen kan met:

Beschrijving

Heeft u ook zo’n last van het geschraap van uw stoelpoten over uw mooie vloer? Dan zijn de Silent Socks de oplossing voor u! Door de sokjes om uw stoelpoten te plaatsen glijdt de stoel zonder moeite over uw vloer en dat betekent: geen krasgeluiden meer en uw vloer blijft onbeschadigd!

Doordat uw stoel met sokjes is uitgerust, geven de stoelpoten ook niet meer dat vervelende geluid wanneer ze worden aangeschoven. Ze dempen het krasgeluid met maximaal 18dB! Ter verklaring, een demping van 8 tot 10dB wordt al als een halvering van het geluidsniveau ervaren!

Let op! De Silent Socks zijn verkrijgbaar vanaf 4 stuks en zijn helaas niet geschikt voor stoelpoten die erg schuin op de grond staan. Hierdoor wordt de inwendige rubber bal op een zwak punt belast waardoor de Silent Socks binnen enkele weken gaten gaan vertonen. Dit geldt voor zowel de Original als de HD variant.

Extra informatie

Afmetingen 5 × 5 × 4 cm
Binnenkant Silent Sock

Siliconen bal

Buitenkant Silent Sock

Synthetisch materiaal & wol

Stoelpoot formaat

16 tot 22mm