Silent Socks Original | Rood | 16-22mm

5,50 Excl. BTW

Silent Socks original bestaat uit een buitensok van wolvilt, gecombineerd met inwendige ondersteuning in de vorm van een rubberen bal. Silent Socks original is geschikt voor gladde vloeren zonder flinke naden, zoals linoleum- en kunststof vloeren of glad gelakt parket. Deze vloeren zijn gebruikelijk in de meeste openbare ruimtes, bijvoorbeeld scholen en medische instellingen, maar komen ook in veel particuliere huizen en in kantoren voor.

Uitverkocht

Waarom bestellen bij Zilenz.nl?

  • 14 dagen bedenktijd
  • Persoonlijk advies van een specialist
  • Klantenbeoordeling 8,7/10
  • 20+ Jaar ervaring
Betalen kan met:

Beschrijving

Heeft u ook zo’n last van het geschraap van uw stoelpoten over uw mooie vloer? Dan zijn de Silent Socks de oplossing voor u! Door de sokjes om uw stoelpoten te plaatsen glijdt de stoel zonder moeite over uw vloer en dat betekent: geen krasgeluiden meer en uw vloer blijft onbeschadigd!

Doordat uw stoel met sokjes is uitgerust, geven de stoelpoten ook niet meer dat vervelende geluid wanneer ze worden aangeschoven. Ze dempen het krasgeluid met maximaal 18dB! Ter verklaring, een demping van 8 tot 10dB wordt al als een halvering van het geluidsniveau ervaren!

Let op! De Silent Socks zijn verkrijgbaar vanaf 16 stuks en zijn helaas niet geschikt voor stoelpoten die erg schuin op de grond staan. Hierdoor wordt de inwendige rubber bal op een zwak punt belast waardoor de Silent Socks binnen enkele weken gaten gaan vertonen. Dit geldt voor zowel de Original als de HD variant.

Extra informatie

Afmetingen 5 × 5 × 4 cm
Binnenkant Silent Sock

Siliconen bal

Buitenkant Silent Sock

Wolvilt

Stoelpoot formaat

16 tot 22mm