Woolly Kiezel

Vanaf 299,00 Excl. BTW

Deze prachtige ronde “kiezel” eilanden van wel 10cm dik worden door onze vrienden van Woolly Shepherd op bestelling met de hand gemaakt van 100% Brits schapenwol.

Aan de achterzijde zit een wel doordacht kabelsysteem waardoor de kiezel in verschillende posities kan worden opgehangen. Natuurlijk kunt u het eiland ook gewoon ‘plat’ ophangen. Doordat het eiland een stuk vanaf het plafond komt te hangen absorbeert deze ook het geluid dat via het plafond weerkaatst, hierdoor heeft u 2 kiezels per 5m² vloeroppervlak nodig*.

Uiteraard ontvangt u de eilanden inclusief alle bevestigingsmaterialen en een duidelijke uitleg over hoe u deze kunt ophangen.

* mits verspreid opgehangen & wanneer het plafond niet hoger is dan 3 meter – in dat geval heeft u er 3 per 5m² nodig!

-
+

Waarom bestellen bij Zilenz.nl?

  • 14 dagen bedenktijd
  • Persoonlijk advies van een specialist
  • Klantenbeoordeling 8,7/10
  • 20+ Jaar ervaring
Betalen kan met:

Beschrijving

Let op!
De producten van Woolly Shepherd zijn bekleed met vilt dat is vervaardigd van 100% Brits schapenwol, hierdoor kan het sporen bevatten van andere kleuren. De standaard kleuren zijn: crème, licht grijs en donker grijs. Andere kleuren zijn op aanvraag leverbaar. Houdt u dan rekening met andere prijzen en een langere levertijd.

Levertijd
De producten van Woolly Shepherd worden specifiek op opdracht voor u gemaakt. Vandaar dat de levertijd circa 2 weken bedraagt.

Herroepingsrecht

Omdat de producten van Woolly Shepherd speciaal voor u worden samengesteld is het herroepingsrecht niet van toepassing op deze producten. Door uw bestelling te plaatsen gaat u akkoord met het onmiddelijk vervallen van het herroepingsrecht.

De werkplaats van Woolly Shepherd

Extra informatie

Absorptiewaarde (αw)

0.9

Brandklasse

BS EN ISO 11925-2: 2010 Klasse E

Kleur

Creme, Dove Grey, Heather Grey