In een paar klikken van je galm af

Akoestiek oplossingen voor jouw onderwijsinstelling

Een goede akoestiek in een klaslokaal kan bijdragen aan een prettige en veilige leeromgeving en kan de leerprestaties en het welzijn van leerlingen en docenten positief beïnvloeden. Het is daarom belangrijk om bij het ontwerpen van een schoolgebouw rekening te houden met de akoestiek. Hierbij kan gedacht worden aan de juiste materiaalkeuze voor vloeren, muren en plafonds, maar ook aan akoestische panelen die geluid kunnen absorberen.

Onze akoestische panelen voldoen aan alle eisen wat betreft brandveiligheid. Neemt u voor vragen contact met ons op.

Geniet van een betere akoestiek

In veel gevallen hebben scholen last van een slechte akoestiek. Zilenz maakt het mogelijk om met een beperkt budget het maximale uit jouw akoestiek te halen. Een galm loze ruimte voor iedereen. Wij zijn met meer dan 15 jaar ervaring een echte akoestiek expert. Wij doen er alles aan om iedereen de alledaagse akoestiek in huis en bij bedrijven te laten ervaren. En dat zijn inmiddels meer dan 10.000 Nederlandse huishoudens en bedrijven.

De meest verkochte oplossingen

  Vraag vrijblijvend advies aan voor jouw klaslokaal

  Als je op zoek bent naar hoogwaardige akoestische oplossingen voor jouw plafond, dan zijn akoestische plafondplaten de perfecte keuze. Met hun unieke eigenschappen helpen ze bij het creëren van een comfortabele en rustige omgeving, waar geluidsoverlast tot een minimum wordt beperkt. Of het nu gaat om een kantoor, een vergaderruimte, een restaurant of een andere ruimte, akoestische plafondplaten bieden uitstekende geluidsabsorptie en verbeteren de akoestiek aanzienlijk.

  Klaslokaal akoestiek verbeteren

  Een goede akoestiek in een klaslokaal heeft veel voordelen voor zowel de leerlingen als de docenten. Hieronder staan enkele voordelen beschreven:

  Verbeterde spraakverstaanbaarheid: Een goede akoestiek zorgt ervoor dat leerlingen en docenten elkaar beter kunnen verstaan.

  Verminderde vermoeidheid en stress: Een slechte akoestiek kan leiden tot vermoeidheid en stress bij leerlingen en docenten. Met een goede akoestiek kan dit worden voorkomen, waardoor de concentratie en het welzijn van leerlingen en docenten wordt verbeterd.

  Verbeterde leerprestaties: Een goede akoestiek draagt bij aan een betere concentratie en kan daardoor leiden tot betere leerprestaties. Leerlingen kunnen zich beter concentreren op de lesstof en worden minder snel afgeleid door geluiden van buitenaf.

  Betere interactie tussen leerlingen en docenten: Een goede akoestiek zorgt ervoor dat leerlingen en docenten elkaar beter kunnen verstaan, waardoor de interactie tussen hen verbetert. Dit kan bijdragen aan een betere leerervaring en kan de betrokkenheid van leerlingen vergroten.

  Verzending in Nederland

  Levertijd 1-3 dagen

  14 dagen bedenktijd

  Niet goed? Geld terug

  Specialist in akoestiek

  Meer dan 20+ jaar ervaring

  100% veilig betalen

  PayPal / IDeal / Afhalen

  © Zilenz BV 2024 | Akoestiek winkel
  Sitemap

  Chat openen
  1
  Advies nodig? Wij helpen je graag!
  Hallo!
  Heb je vragen over een van onze producten? Of wil je advies van onze adviseur? Stuur ons dan een berichtje!